Hoppa till textinnehållet
Hemförsäkring

Med en bra hemförsäkring kan du och din familj känna sig trygg. Hemförsäkringen skyddar ert hem och era saker vid till exempel brand eller inbrott. Vilken försäkring du ska teckna beror framför allt på din bostadsform. Vi har olika hemförsäkringar till olika pris för hyresrätt, bostadsrätt, villa och fritidshus.

Bra saker med hemförsäkringarna

Olika hemförsäkringar

Jämför hemförsäkringar

Om du ska skaffa hemförsäkring kan det vara bra att jämföra och se vad som ingår. Visste du att vi ligger på tredje plats när Konsumenterna jämför?

Konsumenternas jämförelse av hemförsäkringar

Köpa ny försäkring

 • För dig som bor i lägenhet - hyreslägenhet eller bostadsrätt - har vi hemförsäkringar med ett omfattande skydd och en enkel och smidig skadehantering.Med hemförsäkringarna skyddar du såväl ditt boende som dina ägodelar och kan även få ersättning för skada vid överfall.

  Hemförsäkring hyresrätt och bostadsrätt

 • För dig som bor i eget hus, oavsett om det är villa eller radhus, så har vi en villahemförsäkring som passar dig.  

  Hemförsäkring villa

 • Vår fritidshusförsäkring innebär en trygghet för dig som har fritidshus. Med hemförsäkring får du bland annat ersättning om du skulle drabbas av skadedjur eller hussvamp i bostaden.

  Hemförsäkring fritidshus

 • Genom våra hemförsäkringar får du ett utökat reseskydd vilket gör att du kan känna dig säker även på resan. Om olyckan skulle vara framme så gäller reseskyddet för såväl vård av sjukdom och olycksfall som inträffar under resan. 

  Reseförsäkring