Om jobbet

Att vara rådgivare hos oss är ett spännande arbete där du blir en del i ett härligt team som möter våra kunder. Du arbetar med kundens hela ekonomi och ger råd inom lån, sparande, försäkring och pension, i framförallt bokade kundmöten. Du jobbar självständigt med rådgivning och erbjuder kunden hela vårt produktutbud samt har även en viktig roll i att guida kunderna i våra digitala miljöer.

Arbetsområden/ansvar:

  • Ger finansiell rådgivning till privatkunder inom låna, spara,  pension och försäkring
  • Självständig handläggning av bolåneaffärer
  • Aktivt bidra till att kunderna känner till och kan/vill använda våra digitala lösningar

Kompetenser som krävs för att lyckas

Vi söker dig som alltid vill göra det bästa för kunderna och är nyfiken på att lära dig nya saker. Viktigt att du är pedagogisk, social och skapar förtroende i kundmötet. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta, tar egna initiativ och har ett starkt driv.
Formella krav i rollen är Swedsec Rådgivarlicens och Swedsec Bolånelicens. Meriterande är ekonomiutbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av finansiell rådgivning och arbetar självständigt med privataffären.

Om oss
Södra Hestra Sparbank är en fristående sparbank med ca 30 anställda och en affärsvolym på ca 11 miljarder kr. Södra Hestra Sparbank har sedan lång tid en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden inom verksamhetsområdet i Hylte och Gislaveds kommuner. Huvudkontoret ligger i Hyltebruk och vi har ytterligare ett kontor i Burseryd.
Vi är medlemmar i Sparbankernas Riksförbund. Genom vårt samarbetsavtal med Swedbank AB har vi tillgång till en omfattande produktflora och specialistkompetens. Detta gör det möjligt för oss att som en fullsortimentsbank erbjuda tjänster inom hela bank- och försäkringsområdet till både privat- och företagskunder.

Låter detta intressant?

Sänd din ansökan senast 2019-08-25 till

Har du frågor kontakta Anja Oscarsson, privatmarknadschef, 0345-19614.

Fackligt ombud är Josefin Backsten 0345-19610

Vi önskar dig en trevlig sommar!

Inte något för dig? - tipsa en vän om jobbet!