Om jobbet

Att vara kundtjänstmedarbetare hos oss är ett spännande arbete där du blir en del i ett härligt team som möter våra kunder. Under dina arbetsdagar kommer du ha kontakt med våra kunder i spontana möten samt via telefon och mail i frågor gällande deras bankärenden. I ditt arbete kommer du därför hjälpa och guida kunder i frågor rörande självbetjäningstjänster, insättningar/uttag, upplägg av bankkonton samt guidning av våra digitala tjänster. Att besvara frågor samt informera om bankens tjänster och erbjudanden kommer också en del av dina arbetsuppgifter.  

Din profil

Vi söker dig som alltid vill göra det bästa för kunderna och är nyfiken på att lära dig nya saker. Som person är du pedagogisk, social och skapar förtroende i kundmötet. Din förmåga att ge råd och guidning efter kundens behov är viktigt och att vilja ge en hög servicenivå är en självklarhet för dig. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta, tar egna initiativ och har ett starkt driv. Våra värderingar tillgänglighet, engagemang och förtroende stämmer väl in på dina egna värderingar och du ser det som självklart att arbeta efter dessa.

Gällande formella krav så ser vi det som högst meriterande om du har erfarenhet av bankbranschen men du kan också ha en bakgrund inom ekonomi, administration eller servicerelaterade yrken. Du hanterar svenska i både tal och skrift och har god datorvana.

Placeringsort: Hyltebruk

Anställningsform: Vikariat 80-100%

Arbetstider: Dagtid med kvällstjänstgöring till 18.30 en dag i veckan.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Om oss
Södra Hestra Sparbank är en fristående sparbank med ca 30 anställda och en affärsvolym på ca 12 miljarder kr. Södra Hestra Sparbank har sedan lång tid en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden inom verksamhetsområdet i Hylte och Gislaveds kommuner. Huvudkontoret ligger i Hyltebruk och vi har ytterligare ett kontor i Burseryd.
Vi är medlemmar i Sparbankernas Riksförbund. Genom vårt samarbetsavtal med Swedbank AB har vi tillgång till en omfattande produktflora och specialistkompetens. Detta gör det möjligt för oss att som en fullsortimentsbank erbjuda tjänster inom hela bank- och försäkringsområdet till både privat- och företagskunder.

I denna rekrytering samarbetar Södra Hestra Sparbank med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 9 februari men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. .