Om oss

Södra Hestra Sparbank är en fristående sparbank med 30 anställda och en affärsvolym på cirka 14 miljarder kronor. Södra Hestra Sparbank har sedan lång tid en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden inom verksamhetsområdet i Hylte och Gislaveds kommuner. Huvudkontoret ligger i Hyltebruk och vi har ytterligare ett kontor i Burseryd. Genom ett nära samarbete med Swedbank och andra Sparbanker erbjuder vi storbankens lösningar i kombination med den lokala bankens närhet, beslutskraft och flexibilitet. Alla våra beslut fattas här hemma och alla vinster stannar i vårt verksamhetsområde. Därför kan vi också erbjuda mer personlig service, samt bidra till det lokala samhällslivet i form av stöd till idrott, kultur mm.

Om tjänsten

I rollen som företagsrådgivare kommer du vara en naturlig partner till våra kunder där du stöttar både företaget och företagaren så att de når sina långsiktiga mål och ambitioner. Din uppgift kommer vara att utveckla den egna kundbasen av företagskunder samt knyta nya kunder till banken. Därför kommer prospektering bli en naturlig del av ditt arbete.

 

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller annan erfarenhet som kan passa för rollen. Du ska ha lätt för att skapa förtroende i möten med människor, ha en egen drivkraft, planeringsförmåga och struktur. För oss är det viktigt att med hög kvalitet bygga långvariga och utvecklande relationer för att på så sätt skapa nöjda kunder. Arbetet kräver ekonomisk kompetens och en hög social förmåga. Du bör även ha analytisk och strategisk förmåga, vara kreativ och en god kommunikatör.
Akademisk examen är ett krav.

Vid frågor kring tjänsten
Kontakta kreditchef Josefin Backsten tel 0345-19610.

Ansökan

Välkommen med din ansökan som du skickar till senast den 5 november 2021.