Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

VD har ordet

Södra Hestra Sparbank är en fristående och självständig sparbank med stark lokal förankring.

Banken är inget aktiebolag och har inga ägare som ställer krav på utdelning. De årliga överskotten stannar därför kvar i banken för att bland annat trygga insättarnas pengar.  Insättarnas pengar används till kreditgivning för folk och företag i våra bygder. Rörelseresultaten skall också användas för att utveckla sparbanken till nytta för kunderna och de bygder som sparbanken verkar i.

Vi skall vara en fristående, prisledande och starkt lokalt förankrad fullservicebank. Vi vänder oss till både privatpersoner, företag och organisationer som vill ha tillgång till djup kunskap, ekonomisk överblick samt trygga och starka relationer.

Vår vision är att vara den bästa banken för folk och företag långt in i framtiden och genom verksamheten bidra till positiv utveckling i  våra bygder.

Södra Hestra Sparbank har i likhet med drygt 60 andra fristående sparbanker ett samarbetsavtal och nära samarbete med Swedbank. Symbolen - kopparmyntet och eken är gemensam, men  som fristående sparbankmed den unika företagsformen är bankens företagsnamn - SÖDRA HESTRA SPARBANK